Nyt år – tid til status

Nyt år – tid til status

Jeg elsker nytårs energien. Følelsen af en ny start. Det trænger jeg til selvom coronaen fortsat dominerer vores liv. Samtidig er det også tid for status til afsæt for tanker om, hvad fokus skal være for det nye år. Jeg arbejder jo rigtig meget med metaforen og...
Har du en plan for at nå dine mål og visioner?

Har du en plan for at nå dine mål og visioner?

Håber du er kommet godt i gang med det nye år? Januar er jo den her friske energi af en ny start. Der sættes visioner og mål for det nye år for vore virksomheder og os selv. Har du styr på din vision for 2018? Min vision for mig selv er : Et godt arbejdsliv i balance...
Markedsføringsinspiration i december

Markedsføringsinspiration i december

December er jo den helt store handelsmåned for detailhandlen og alle andre vil jo også gerne have sluttet året godt af. Jeg går derfor og samler på inspirerende markedsføringstiltag, der lyser op i markedsføringslandskabet her i den mørke tid samt giver mit besyv med...

Hvorfor nu en ny hjemmeside?

Kvantespring på 14 dage 14 dage før sommerferien var der nogle rolige dag på kontoret, der gav tid og rum til eftertanke og udvikling. Det jeg indså var: At jeg ikke havde gjort mig særlig synlig på, at jeg hjælper mine kunder med forretningsudvikling ift. det de...

Skal der ske noget nyt i dit arbejdsliv og din forretning?

14 dage før sommerferien var der nogle rolige dag på kontoret, der gav tid og rum til eftertanke. Egentlig er historien selvfølgelig meget længere, men for at gøre en lang historie kort, så sad jeg og reflekterede over mit arbejdsliv. Hvad vil jeg virkelig gerne...

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne