Tekstforfatter til online markedsføring

Indhold – altså det du skriver eller lægger på på din side som billeder, lyd eller video er kongen på en hjemmeside.

Derfor er det afgørende, at de besøgende – dine potentielle kunder! –  finder hjemmesidens indhold relevant og vedkommende, ellers er de væk igen i løbet af et splitsekund.

Også i forhold til søgemaskineoptimering til for eksempel google er teksterne yderst vigtige. Søgerobotter læser nemlig kun ord.

Hjælp til tekster

All-Web hjælper dig gerne med din tekster til for eksempel din nye hjemmeside. Vores erfaring viser os, at vores kunder har vidt forskellige behov. Nogle har både tiden og evnerne til selv at skrive, andre kan ikke skrive gode tekster selv, eller de bruger så lang tid på det, at de prioriterer at bruge deres tid anderledes.

Derfor tilbyder vi flere forskellige løsningsmodeller, hvis du gerne have hjælp til teksterne på din hjemmeside:

  • Du kommer med et oplæg – vi giver feedback
  • Vi læser korrektur på eksisterende tekster
  • Vi gennemskriver eksisterende tekster
  • Vi skriver helt nye tekster fra bunden – som regel på baggrund af eksisterende materiale og interview med dig og eventuelt ansatte i din virksomheder
  • Vi interviewer og udarbejder tekster

En hjemmeside skimmes af dine besøgende

For at få det optimale ud af din nye hjemmeside, er det vigtigt, at du ved noget om, hvordan dine besøgende opfører sig, når de surfer rundt på nettet og læser hjemmesider.

For eksempel læser vi ikke på samme måde, når vi er online, som når vi læser på tryk. Det stiller særlige krav til, hvordan du skal skrive dine tekster. Mange skimmer en hjemmeside, og derfor er overskrifter, mellemoverskrifter og forskelligt blikfang vigtigt.

Besøgende kommer ikke altid ad fordøren på din hjemmeside

Mange opfatter forsiden på hjemmesiden, som den vigtigste. Men du kan ikke styre, om dine besøgende kommer ind på dit site via en af undersiderne.

Derfor skal du tænke hver side, du har på hjemmesiden, som et selvstændigt stykke markedsførings-materiale.

De enkelte sider skal derfor kunne stå alene og give mening – også hvis den besøgende vælger kun at besøge en side på dit site. Men samtidig skal hver side guide dine besøgende videre til relaterede emner.

Er du gået i stå ved teksten?

Vi oplever ofte at tekstskrivning er en udfordring for mange. De går i stå og for ikke færdiggjort deres markedsføringsmateriale. Er det tilfældet for dig? Så overvej at få en professionel tekstforfatter, der er uddannet til at skrive til web til at lave dine tekster.

Pris

Prisen afhænger af opgaves omfang og kompleksitet. Vi giver et tilbud, når vi har haft mulighed for at spørge ind til ønskerne.

Skal det være nu?

Du skal videre med tekster og indhold til din hjemmeside, så ring til Susanne på 27 11 96 77.