Online guide til til at forbedre din onlinemarkedsføring

For mange af mine kunder er det en stor process, at få udviklet deres hjemmeside og nyhedsbrevssystem. Men når først grundlaget er i orden, ja så skal de også til at bruge det, hvilket godt kan være en udfordring, når man jo egentlig har sin faglige styrke på et helt andet område.

Jeg arbejder, derfor med at lave online guider til, at du kan få mere ud af din markedsføring:

Det jeg hører fra mine kunder er at de også har brug for at mødes fysisk eller online. Så derfor give jeg også  mulighed for dette i kombination med instruktioner på skrift og video.

Walk the Talk Tour

Da jeg ønsker at udvikle tutorials (vejledninger) i det, du har brug for at høre om, vil jeg gerne, at du skriver til mig om, hvad du har brug for at vide, og kan jeg se, det kan have fleres interesse laver jeg en vejledning til det.

Da det er et omfattede uddannelsesområde, vil jeg tilbyde dig at komme med på udviklingsturen. Så du kan komme igang med at blive støttet nu.

Spørgsmål til Online Guider

Så ring til Susanne Andresen 27119677 og jeg uddyber gerne og svarer på dine spørgsmål.

Vil du med nu

Så klik på den guide, der har din interesse og tilmeld dig.

Næste online guide:

Få succes med din blog med BloggingGuiden

Starter 2. uge i oktober