Archive | Online markedsføring

Glædelig jul

Sådan kan du undgå de 5 hyppigste faldgruber indenfor online markedsføring, jeg har mødt i 2015

Jeg har i 2015 sat endnu mere fokus på brugen af online markedsføringsplatformen, fordi jeg kan se at det er der rigtig mange mindre virksomheder hænger i bremsen. Jeg kan godt forstå det, for det kan være både tidskrævende og uoverskueligt, hvor man skal begynde og ende og hvad der er vigtigst. Få overblik over […]

Continue Reading · 0
Britta Grove ny hjemmesidei wordpress

Hvad har du gang i?

Husker du at informere dine kunder? Kender du det, du har haft så stor succes med din markedsføring, at du har fået for travlt til at markedsføre dig, mens du udfører ordrerne. Sådan har det i hvert fald været for mig det sidste halvår. Dårlig samvittighed Dårlig samvittighed har jeg også haft. For det er […]

Continue Reading · 0
Markedsføring er personligudvikling - det er sårbart

Uf det er sårbart, markedsføring er personlig udvikling

Markedsføring er personlig udvikling Min erfaring er at der er ikke noget mere udviklende på det personlige plan næst efter at få børn end at blive selvstændig erhvervsdrivende. Og det oplever jeg også med mine kunder, når jeg guider og støtter dem først gennem udviklingen af deres hjemmeside og siden med onlinemarkedsføring. Der er rigtig […]

Continue Reading · 0

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

Ja tak, det vil jeg gerne