Sådan slipper du for at sidde fast i det tekniske

Sådan slipper du for at sidde fast i det tekniske

Handling skaber forvandling – sidder du fast i det tekniske i din markedsføring? Jeg elsker energien af et nyt år. En ny start. Især da i år efter at Corona året 2020, har vendt op og ned på vores verden og lukket os inde. Hvad skal der ske i 2021 – har du sat...
Har du også god energi på det nye år?

Har du også god energi på det nye år?

Jeg har snakket med flere, der ligesom jeg føler, at de har en rigtig god energi på udviklings- og markedsføringsaktiviteter i det nye år. Det er som om at 2018 har været et år, hvor vi har gjort os klar til at tage vores virksomheder til et nyt niveau. Nye...
Tid til julefred, ro og refleksion

Tid til julefred, ro og refleksion

  Jeg vil gerne ønske dig en glædelig jul og et godt nyt nytår. Du har sikkert travlt med at lukke ned til juleferie og måske holder du fri resten af året med en opladende pause og lidt tid til reflektion Får du tid til at læse og reflektere lidt mellem jul og...
Skru op for din online markedsføring, det betaler sig

Skru op for din online markedsføring, det betaler sig

Hvor godt tager du imod dine besøgende? Er din hjemmeside mobilvenlig? Over 50% af de besøgende på din hjemmeside ser den via en mobiltelefon. Skræmmer du dem væk? Eller kan du servicere dem endnu bedre? Er din markedsføring et match til dig, din virksomhed og dine...
Hvad vil du gerne sælge i det nye år? Kom i gang nu

Hvad vil du gerne sælge i det nye år? Kom i gang nu

Hvad vil du gerne sælge i det nye år? Nytåret er altid en god anledning til at overvejer, hvad der skal sælges i det nye år til hvem. Selv tog jeg en stille stund og reflekterede over, hvad jeg laver og hvad jeg kan tænke mig at lave i det nye år. Og det handler...

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne