Tangsgaard

Tangsgaard

Jeg har i mange år udviklet og vedligeholdt Ida Tangsgaards hjemmeside og online markedsføringsplatform.

Som med så mange virksomheder har Tangsgaard Nlp ændret og udviklet sig over tid og hjemmeside er vokset og kravene til hvad den skal kunne øget.

Opsplitning af hjemmesiden

Det har længe været et ønske at få hjemmesiden splittet op i 2 områder, så kommunikationen er klarer, det er tydeligere, hvad Ida arbejder med og tilbyder til hvem, og det er nemmere at finde rundt.

Hjemmesiden er blevet delt op i 2 områder/målgrupper til private og virksomheder via en en top menu og 2 skabeloner: en til private og en til virksomheder og en fælles som er shoppen.

Fremhævning af fokusområder

Det er nu muligt for Ida at fremhæv fokusområder/produkter og ydelser i banneret på forsiden og på den måde gøre opmærksom på aktuelle aktiviteter i hendes virksomhed.

Det er muligt at lave målrettede sidebarer til de enkelte sider med produkter og ydelser.

Blog

Der er kommet en blog på hjemmesiden, så Ida har frihedsgraden til at skrive mere personlige tekster, der viser hvem hun er og hvad hun står for end de tekster man traditionelt lægger på salgssider.

Kampagnesite

Ida har også fået en kampagne site til online produktet Fra Stress til overskud og glæde.

Et fantastisk produkt der guider dig igennem et 12 ugers forløb, hvor du bliver klogere på at hvad er stress for dig  og hvordan du håndterer det på den gode måde. Kurset består af tekster, lydfiler og støttende mails gennem hele forløbet samt 2 telefonsamtaler. Har du brug for yderligere støtte er der også et produkt med individuelle samtaler.

Shop

Ida har fået en shop til online produkter: interaktive kursus forløb og guidede meditationer og afspændinger. I den nye løsning fremstår shoppen tydeligt i top menuen og med call to action links og knapper.

WordPress

Hjemmesiden er blevet om lagt til WordPress, så Ida nemt kan redigere selv. Og blot kan bruge All-Web som sparringspartner og til tekniske udfordringer.

Nyhedsbrev og freebee

Hjemmesiden er fint integreret med nyhedsbrevssystemet Mailchimp.

Har du mærket en begyndende stress kan du downloade Ida Tangsgaards gratis e-bog om at komme fra Stress til overskud og glæde. Den indeholder en fin lille 3 minuters meditation, der passer til en travl hverdag.

Facebook

Hjemmesiden interagere også med Facebook, hvor du kan følge Tangsgaard-nlp.

Jeg glæder mig til at følge udviklingen af hjemmesiden og lære Ida mere om værktøjerne i WordPress og mulighederne med disse.

Kommentarer

kommentarer

Visit Website

Dejligt med feedback og sparring

Jeg er rigtig glad for samarbejdet med Susanne.

Susanne er rigtig god til at komme med inspiration og forslag til nye tiltag.

Susanne har lavet et kæmpe arbejde, både med min første hjemmeside, og nu med at få lagt den over i et nyt program, hvor den samtidig er blevet opgraderet, således den har en side til private, en til virksomheder, samt en shop. Jeg har selv været involveret i arbejdet, og Susanne har været en god lærermester, bl.a. ved, at jeg har siddet sammen med hende på hendes kontor, så jeg kunne spørge, når jeg var i tvivl.

Ud over den sparring og guidning jeg har fået med min hjemmeside, har Susanne også været primus motor i min e-bog fra stress til overskud og glæde, samt et øvelsesforløb på nettet med samme navn. Susanne har stået for hele den tekniske og grafiske del af dette.

Samtidig deler hun gerne ud af sine kreative ideer til, hvordan tingene lige kan gøres en tand bedre. Det betyder, at jeg får en masse forslag og spørgsmål, som gør, at mine produkter også bliver bedre.

Jeg kan på det varmeste anbefale Susanne.

Ida Tangsgaard, Coach og Terapeut
Tangsgaard-NLP

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

Ja tak, det vil jeg gerne