Businessblog i WordPress

En blog kan være med til at skabe en mere dynamisk og levende hjemmeside. Det synes søgemaskiner som Google godt om, og også dine besøgende vil opfatte dit site – og dermed din virksomhed – som et sted hvor der er fremdrift og udvikling.

En blog er egentlig en forkortelse af web-log – altså en slags dagbog på nettet.

En blog giver dig mulighed for at skrive om hvad din virksomhed beskæftiger sig med i hverdagen og for at præsentere jeres holdninger til jeres arbejde.

En blog giver autencitet og mulighed for dialog

Med en blog kan din markedsføring blive endnu mere autentisk med klare/uddyben-de  budskaber der fortæller i ord og billeder hvad I står for: jeres værdier, hvem I er, altså menneskene bag jeres aktiviteter og handlinger.

En blog er mere blød i sit udtryk og giver mulighed for at modtage kommentarer og gå i dialog med de besøgende på dit site.

Du kan også invitere andre til at gæsteblogge på din blog. Det kan være medarbejdere i din virksomhed, samarbejdspartnere eller simpelthen folk du ved har noget på hjerte, folk som passer med din målgruppe. Det er en måde at give endnu mere værdi på din hjemmeside.

Blog

Pris

Eget design, programmering  og oplæring i brug af bloggen
7.500,- kr.

Priserne er ekskl. moms og gældende til 30.6.2022. Der tages forbehold for prisændringer og fejl.

[/et_pb_row]
En blog er en fantastisk ramme for at sætte sig på en ekspertstol, dele af sin viden, skabe kontakter og vise hvem man er. Jeg bruger WordPress til blogging, og det har vist sig at være en fantastisk platform der følger med tiden.

Skal du have en blog nu?

Så ring til Susanne på 27 11 96 77.
[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column]
[/et_pb_section]