Om os

Jeg er Susanne Andreasen, businessmentor med over 20 års erfaring inden for content markedsføring, IT, udvikling af undervisningsforløb og drift af virksomheder. Min passion er at støtte coaches, terapeuter, mentorer og konsulenter i at leve godt af deres viden og skifte fra 1:1 sessioner til at skabe og drive succesfulde online kurser og forløb. Jeg forstår de udfordringer, som følger med denne overgang – både teknisk og strategisk – og har selv gennemgået denne transformation i min egen virksomhed. 📈

Mine klienter er professionelle, dedikerede og vidende, men måske usikker på, hvordan de navigerer i overgangen til online undervisning. De står overfor teknologiske udfordringer og udviklingen af engagerende online indhold, og de søger effektive måder at markedsføre deres online kurser og forløb på. De har store drømme: At nå ud til et bredere publikum, skabe en fleksibel, skalerbar forretning, opnå anerkendelse som eksperter i deres felt og finde en balance, der giver dem frihed af tid, sted og økonomisk sikkerhed.

Min tilgang er praktisk og direkte. Jeg guider mine klienter gennem hele processen med at skabe, markedsføre og sælge deres online kurser, og jeg er dedikeret til at hjælpe dem med at indtage deres ekspertstol og vokse i deres branche. Sammen arbejder vi mod at nå deres mål og skabe den forretning, de drømmer om.

Jeg brænder for at se mine klienter lykkes og nå deres fulde potentiale, og jeg er her for at hjælpe dem med at omdanne udfordringer til muligheder og realisere deres drømme. Lad os sammen løfte din forretning til nye højder.

Om Susanne Andreasen

Jeg Susanne Andreasen er ejer af All Web siden 2003. Jeg har en baggrund som Cand. Oecon, underviser, udvikler og mentor og har arbejdet med både store og især mange mindre virksomheder og soloselvstændige omkring deres udvikling og markedsføring.

Kontakt All-Web og få en uforpligtende snak

Kontakt mig for en uforpligtigende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Vi kan mødes på zoom og telefon.

Du kan kontakte mig her her.

Susanne Andreasen

Historie og karrievej

I perioden 2003 – 2021 har jeg arbejdet 360 grader rundt om virksomhederne:

 • Brand og markedsføringsstrategi
 • Markedsføringsplatformen
  • Hjemmeside, den platform der arbejder for din virksomhed 24/7 og som du selv ejer og er herre over.
  • Nyhedsbrev, det absolut billigste og mest relationsskabende markedsføringsredskab, du kan anvende
  • Sociale medier, du skal være, hvor dine kunder er og skabe relationer til dem
  • Søgemaskineoptimering, lad kunderne finde dig
  • Annoncering, skru op for din synlighed
 • Udføring af markedsføringen i praksis.

Den fordel kunderne har haft ved at vi har arbejdet med alle disse markedsføringselementer er, at der er kommet en høj grad af synergi i markedsføringsarbejdet, da alle områderne hænger sammen, og dermed blev deres markedsføringskroner brugt mere effektivt.

Online markedsføringsplatformen

Den gang kunne kunderne vælge mellem:

 • DFY (Done for you): Vi udførte arbejdet for dig
 • DWY (Done with you): Vi arbejdede sammen om at løse markedsføringsopgaven
 • DIY (Do It Yourself): De blev undervist i at kunne selv

Vi ville gerne hjælpe, hvad enten du tænker, jeg gør det, jeg er bedst til og beder om hjælp til resten eller, jeg vil gerne kunne selv.
Hos os blev kunden ikke bare overladt til dig selv, men vi hjalp  på den mest effektive måde for den enkelte kunde.

Et af de værktøjer jeg bruger i samtaler med kunder om at nå ind til, hvad brænder de for at hjælpe deres kunder med er at tage et kik på, hvad de har med i rygsækken af historier og erfaringer. Hvad de har elsket at lave. Hvor arbejdet har været en leg og de glemmer tid og sted.

Livet leves forfra og forstås bagfra. Så smukt kompetencerne udfolder sig, når man kikker tilbage. Det er bl.a. noget af de vi arbejder med, når jeg har samtaler med selvstændige, der trænger til at forny deres virksomhed.

karrievej

Har du brug for sparring ift. at være synlig og markedsføre dig, så ring til mig Susanne Andreasen på 27119677 og vi tager en snak om, hvad der udfordre dig og hvordan du kan komme videre.