Om os

All-Web ejes af Susanne Andreasen, der siden 2003 har drevet sin virksomhed med udvikling og programmering af hjemmesider som en af hovedydelserne.

Susanne Andrasen har gennem året samlet betragtelig praktisk og teoretisk erfaring om, hvad der virker og ikke virker på nettet. Denne viden er en naturlig del af All-Webs rådgivning til kunderne, der på den måde altid sikres en optimal udnyttelse af ressourcerne  – både tid og penge.

Susanne har desuden mange års erfaring som webmaster, underviser og udvikler af e-learning.

Et stærkt netværk samarbejder

I samarbejde med dygtige grafikere og tekstforfattere arbejder vi med virksomhedens profil og online markedsføring fra designlinje til synlighed på internettet.

Derud benytter os af vores netværk af samarbejdspartnere til de ting, vi ikke selv har ekspertisen i. Vi samarbejder blandt andet med.:

Hjemmesider og e-learning

Tidligere har Susanne Andreasen arbejdet med undervisning og udviklet kursuskoncepter både som tilstedeværrelsesundvisning og e-learning, altså undervisning via nettet.

Denne erfaringer udnyttes i hjemmeside-udvikling, idet denne er nært beslægtet med udvikling af e-learning, både hvad angår struktur, formidling, udviklingsprocessen samt test og den analyse af målgrupper og indhold, der går forud for udviklingen.

Med vores vægtning af indhold, som en meget vigtig del af hjemmesiden, har vi fundet ud af, at vi kan gøre en forskel i forhold til mere traditionelle webudviklere og grafikerere.

Det største problem for mange erhvervsdrivende er at få tid og have kompetencerne inden for udvikling af hjemmesider, idet det jo indebærer viden om billedbehandling, læsevenlige hjemmesider, formatering, tekster, koder og meget mere.

Webmaster guide

Mange virksomheder vælger idag et hjemmesidesystem, hvor de kan redigere selv. Men blot fordi man har et system, får man ikke webmaster viden af den grund.

Vi gør derfor meget ud af supporterer og uddanne virksomhedensmedarbejder til aktivt at bruge hjemmesiden, nyhedsbrevssystemet, bloggen og de sociale medier i virksomhedens markedsføring.

Kontakt All-Web og få en uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtigende snak om, hvordan vi kan udvikle eller redesigne din hjemmeside og online markedsføring i samarbejde med dig.

Vi kan også mødes, men det daglige arbejde klares nemt med mail, skype og telefon.

Du kan kontakte os her.

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne