Mentorforløb

mentorforløb

Udviklings- og online markedsføringsboost

Der skal mange kompetencer i spil, når du skal markedsføre dig
Der er mange ting du skal kunne og have udviklet, når du skal udvikle din markedsføringsplatform og markedsføre dine kompetencer og produkter online.

Eks.: Online markedsføringsstrategi, WordPress hjemmeside, udvikling af funktionaliteter, Salgsside, Søgemaskineoptimering, Adwords, Nyhedsbreve, Facebook, LinkedIn, Youtube …

Handlingslammede
Det kan let blive meget uoverskueligt for dig, når du ikke har prøvet det før. Når noget er uoverskueligt bliver vi let handlingslammede og få ikke handlet på noget overhovedet. Vi bliver frustrerede og føler vi sidder fast.

Overspringshandlinger
Eller vi kaster os ud i overspringshandlinger, hvis det vi har sat os for er noget vi har hørt er godt at gøre, men det er ikke lige er os.

Vi skal sammen finde den vej, der lige er dig, så du får den gode energi og handlet på det, du brænder for at få ud i verdenen.

Det kan derfor være en god investering af få hjælp af en ekspert, der er vant til at tale med en i din situation og brænder for at løfte dig ift. det du gerne vil.

Mie udtaler:
“Det gode ved dig Susanne er, at du kan sætte dig ind i alle de følelser, der følger med i at udvikle sin forretning. Og den personlige udvikling forstår du, fordi du selv har arbejdet med det.

Du er mega god til at fange min stil og hvad jeg godt kan lide. Det er rigtig godt med denne kombi af udvikling, markedsføring og personlig udvikling.”

Bettina udtaler:
“Hold kæft du er god”. “Jeg er dybt taknemmelig.” “Jeg kan se jeg rykker mig.”

Trine udtaler:
“Susanne forstår min personlighed og motiverer mig, så jeg får tingene gjort – lidt hurtigere.”

Trine Dyrepasser fortæller i denne video om, hvad hun får ud af samarbejdet med Susanne Andreasen All Web.

Få hjælp af en professionel

Vi starte med at tage overblikket over din forretning eller projekt og det du gerne vil, så vi har en fælles reference ramme og jeg får en god forståelse for din virksomhed.

Så laver du visioner, mål og en plan for udviklingsarbejdet. Er dit fokus på markedsføring, laver vi en markedsføringsplan. Dernæst programsætter vi det, der skal laves fra gang til gang, så du når det du gerne vil step by next step i overskuelige bidder.

Du får:

  • Et strategimøde, så jeg forstår din forretning og hvad der er du gerne vil udvikle og markedsføre.
  • Et fysisk eller online Skype møde 1 timer hver uge i 12 uger, hvor vi sætter fokus på udvikling og markedsføring. Du får min coaching, sparring og mentoring.
  • Du får konkrete overskuelige opgaver fra gang til gang. Jeg følger op og holder den røde tråd i processen.
  • Har du brug for mere tid til udviklingsarbejdet, kan du aftale længere tid mellem 2 møder.
  • Du kan tilkøbe udvikling, der bliver lavet i forlængelse af mødet. Denne udvikling afregnes hver måned.
  • Jeg kommer med uddybende oplæg, når der er brug for det.
  • Du kan sende spørgsmål eller få en hurtig sparring over Skype, hvor vi deler skærm, hvis du sidder fast, og så er du hurtigt hjulpet videre.

Pris: For at gøre investeringen for dig overskuelig, har jeg valgt at du kan betale 1.500 kr. ekskl. moms pr. mdr. i 12 måneder. Eller 6.000 kr. pr. måned i 3 måneder.

Er det nu du vil skrue op for din virksomheds synlighed online?

Så ring til mig på 27119677 eller send mig en på sua@all-web.dk.

God fornøjelse med at få udviklet og markedsført det du brænder for og opnå, det du gerne vil.

Susanne Andreasen

 

 

 

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne