Mentorforløb

mentorforløb

Bliv synlig med det du brænder for at hjælpe dine kunder med. Få støtte til at blive på sporet og få opdateret din markedsføring, så den passer til den du er i dag. Få hjælp til hurtigt at overvinde tekniske udfordringer.

Der skal mange kompetencer i spil, når du skal markedsføre dig
Der er mange ting du skal kunne og have udviklet, når du skal udvikle din markedsføringsplatform og markedsføre dine kompetencer og produkter online.

Eks.: Online markedsføringsstrategi, WordPress hjemmeside, udvikling af funktionaliteter, Salgsside, Søgemaskineoptimering, Ads, Nyhedsbreve, Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube …

Handlingslammede
Det kan let blive meget uoverskueligt for dig, når du ikke har prøvet det før. Når noget er uoverskueligt bliver vi let handlingslammede og få ikke handlet på noget overhovedet. Vi bliver frustrerede og føler vi sidder fast.

Overspringshandlinger
Eller vi kaster os ud i overspringshandlinger, hvis det vi har sat os for er noget vi har hørt er godt at gøre, men det er ikke lige er os.

Vi skal sammen finde den vej, der lige er dig, så du får den gode energi og handlet på det, du brænder for at få ud i verdenen.

Det kan derfor være en god investering af få hjælp af en ekspert, der er vant til at tale med en i din situation og brænder for at løfte dig ift. det du gerne vil.

Mie udtaler:
“Det gode ved dig Susanne er, at du kan sætte dig ind i alle de følelser, der følger med i at udvikle sin forretning. Og den personlige udvikling forstår du, fordi du selv har arbejdet med det.

Du er mega god til at fange min stil og hvad jeg godt kan lide. Det er rigtig godt med denne kombi af udvikling, markedsføring og personlig udvikling.”

Bettina udtaler:
“Hold kæft du er god”. “Jeg er dybt taknemmelig.” “Jeg kan se jeg rykker mig.”

Trine udtaler:
“Susanne forstår min personlighed og motiverer mig, så jeg får tingene gjort – lidt hurtigere.”

Trine Dyrepasser fortæller i denne video om, hvad hun fik ud af samarbejdet med Susanne Andreasen All Web.

Trine har i dag fundet en anden karrievej til at hjælpe den målgruppe, hun brænder for at arbejde med, da  det viste sig at være for meget op ad bakke at skabe et solid økonomisk grundlag for forretningsideen.

Sådan er det også, vi må ud i verdenen og afprøve vores ideer for at finde ud af om de er bæredygtige.

Få hjælp af en professionel

Vi starte med at tage overblikket over din forretning eller dit projekt og det du gerne vil, så vi har en fælles reference ramme og jeg får en god forståelse for din virksomhed.

Så snakker vi din vision og mål igennem og laver en plan for udviklingsarbejdet.

Er dit fokus på markedsføring, laver vi en markedsføringsplan.

Dernæst programsætter vi det, der skal laves fra gang til gang, så du når det, du gerne vil step by next step i overskuelige bidder.

Du får:

  • Et strategimøde, så jeg forstår din forretning og hvad der er du gerne vil udvikle og markedsføre.
  • Et fysisk eller online møde 1 timer hver uge i 12 uger eller 1/2 time 2 gange pr. måned. Du bestemmer hastigheden og kan variere
  • Fokus på udvikling og markedsføring.
  • Du får min coaching, sparring og mentoring.
  • Du får konkrete overskuelige opgaver fra gang til gang. Jeg følger op og holder den røde tråd i processen.
  • Du kan tilkøbe udvikling, der bliver lavet i forlængelse af mødet. Denne udvikling afregnes hver måned.
  • Jeg kommer med uddybende oplæg, når der er brug for det.
  • Du kan sende spørgsmål eller få en hurtig sparring over Zoom, hvor vi deler skærm, hvis du sidder fast, og så er du hurtigt hjulpet videre.

Er det nu du vil skrue op for din virksomheds synlighed online?

Så ring til mig på 27119677 eller send mig en mail på sua@all-web.dk.

God fornøjelse med at få udviklet og markedsført det du brænder for og opnå, det du gerne vil.

Susanne Andreasen

Mentorforløb online markedsføring