Online guide til WordPress

All-Webs online guide til let vedligeholdelse af din WordPress-hjemmeside
– så den markedsfører dig effektivt

Blot fordi du har en hjemmeside og et program til at redigere den i, bliver du ikke webmaster af den grund. Måske oplever du:

 • At du bruger alt for lang tid på arbejdet med din hjemmeside fordi du ikke kender alle de små tips og tricks der ville gøre dit arbejde meget lettere?
 • Eller måske går du ligefrem helt i stå – og bliver vildt frustreret fordi du har på fornemmelsen at løsningen ligger lige for næsen af dig. Du kan bare ikke lige se den …
 • Du ser at der hele tiden kommer nye funktioner i WordPress og spekulerer på om du skal bruge tid på at finde ud af at bruge dem.
 • Eller du får lavet en side – men så går det op for dig at udviklingen går så hurtigt at du faktisk skal bruge en del tid på at følge med. Du forsøger. Men går i stå.
 • Eller du prøver at finde ud af hvordan du gerne vil have at din hjemmeside skal arbejde sammen med dit nyhedsbrev, interagere med facebook og blogge? Du prøver. Og så går du i stå.
 • Måske synes du det er svært at skille skidt fra kanel og finde ud af hvad du skal satse på?
 • Muligvis har du oplevet at købe et system til din hjemmeside hos et stort firma, betale og bagefter blive overladt til dig selv i arbejdet med at vedligeholde din side?

Fortvilv ikke, nu er der hjælp at hente!

Med All-Webs online guide til let vedligeholdelse af din hjemmeside får du:

 • Forståelige gør-det-selv videoer der lærer dig at vedligeholde din WordPress-hjemmeside selv.
 • Seks årlige workshops som foregår enten online eller fysisk.
 • Præsentation af de nye muligheder, der konstant udvikles i Wordspress, og kompetente bud på hvad de kan gøre for din markedsføring.
 • Løbende inspiration – hvordan gør andre? Hvad virker? Hvad virker ikke?
 • Erfarings-deling i lukket medlemsområde.

All-Webs online guide gør arbejdet nemt, sjovt og tilfredsstillende

Du bliver ikke overladt til dig selv, men bliver holdt til ilden og får alle de små skub fremad der sikrer dig succes med din hjemmeside.

Du slipper for at spilde tiden med selv at lede efter de funktioner der gør dit arbejde med din hjemmeside nemmere. Og også sjovere og mere tilfredsstillende fordi du får en ny oplevelse af faktisk at mestre nogle af de mange muligheder – i  stedet for at sidde med frustrationer fordi du ikke kan finde ud af det.

Ekspert i online læring

Bag All-Webs online guide til nem vedligeholdelse af din WordPress-hjemmeside står Susanne Andreasen.

Susanne er oprindeligt uddannet økonom, men har både som selvstændig gennem nu næsten ti år og tidligere arbejdet med e-learning – altså online undervisning.

Som selvstændig har Susanne hjulpet hundredevis af små og store kunder videre når de efter at have brugt hele og halve dage på selv at forsøge at opdatere, søger hjælp. Susanne har undervist og holdt kurser, og hun ved lige præcis hvor faldgruberne er – og hvordan man undgår dem.

Hos Susanne får du ikke bare teknisk viden. Du får en all-round rådgivning der på en gang giver dig og din business et spark fremad – og fremtidssikrer den.

For dig uden teknisk flair

Guiden er for dig der ikke selv synes du har det store tekniske flair, og som – hvis bare de ikke skulle have så pokkers meget i løn – ville hyre din helt egen IT-chef så du slap for at beskæftige dig med andet end indholdet på din hjemmeside.

All-Webs online guide til nem vedligeholdelse er den første af sin slags. Ingen andre har så målrettet og kompetent taget fat lige præcis der hvor det gør mest ondt.

Det praktiske om All-Webs online guide til nem vedligeholde af WordPress-hjemmesider:

Din investering er 497 kr. eksklusive moms om måneden for din personlige www-instruktør og livline, for meget mindre end en times webmaster-hjælp ville koste.

Du tilmelder dig ved at sende Susanne en mail.

Du får derefter straks adgang til medlemsområdet der giver dig adgang til alle Susannes guldkorn.

Medlemsområdet bliver løbende opdateret og udbygget med nyt indhold.