GlĂŚdelig jul!

Som vi nĂŚrmer os denne festlige tid, vil jeg gerne give en sĂŚrlig gave til dig – en gave af viden og inspiration til at løfte din markedsføringsindsats og realisere dine forretningsdrømme i 2024.

 

4 vigtige nøgler til succes

Først en kĂŚmpe tak for at du har deltaget i min adventskalender “4 vigtige nøgler til succes” med din markedsføring. Disse nøgler er et rigtig godt udgangspunkt, nĂĽr du skal sĂŚtte struktur og systematik pĂĽ markedsføringsindsats, sĂĽ du kan trives og leve godt af dine forløb.

Den sidste gave i kalenderen passer süvel til julens tema som til at drive virksomhed, du für den pü søndag. Har du ikke haft tid til at se hele adventskalenderen og har du lidt tid i julen, ca. en lille times tid, anbefaler jeg stÌrkt, at du lytter til de indsigter, adventskalenderen giver.

Du kan fĂĽ adgang her

GameChanger

Men en ting er at fĂĽ viden, den skal ogsĂĽ implementeres. Derfor gĂŚlder det om at bibeholde den motivation og drivkraft, som mange af os oplever ved ĂĽrsskiftet. Det er som om den nye energi giver os mod og lyst pĂĽ handling og mĂĽske “nye boller pĂĽ suppen”. Det fĂĽr jeg i alt fald.

Jeg har udviklet en Gamechanger model og trĂŚning. Jeg tegner den, som en plakat, og har den hĂŚngende pĂĽ min vĂŚg. SĂĽ tankerne, motivationen og drivkraften forbliver top of mind

Den vil jeg gerne lĂŚre dig den 29. december fra kl. 8 til 9. Jeg afholder en gratis workshop pĂĽ zoom, som jeg kalder “Gamechange for 2024”. Workshoppen vil give dig et klart overblik til at handle ud fra, og hjĂŚlpe dig til at bevare din motivation og det drive. Eller hvis det mangler, give det et boost.

Gamechanger modellen indgür pü mit ürsforløb og efter vi er fÌrdige, skal jeg mødes med mine mentees og lave den med dem fysisk og online. Det glÌder jeg mig til.

Dette er din chance for at transformere din virksomhed og tage dine markedsføringsstrategier til nye højder. Lad os sammen gøre 2024 til et ekstraordinÌrt ür!

Vil du deltage? SĂĽ tilmelder du dig her.

Med de bedste hilsner og ønsker om en fantastisk jul og et lykkebringende nytür,

Susanne Andreasen
Businessmentor