Jeg har i en del år hjulpet Diætist Hanne Svendsen med den tekniske del af Mad med Smil og Klub Mad med Smil.

Hanne er nu gået på efterløn og så skal man som selvstændig lukke alle aktiviteter ned. Det synes jeg er synd, for der ligger rigtig meget nyttig viden og erfaring i e-bøgerne og klubben.  Jeg har derfor valgt at overtaget vedligeholdelsen og markedsføringen af hjemmesiderne Mad med Smil og Klub Mad med Smil, så det stadigt er muligt at få gavn af Hannes store viden og indsigt i emnet.

All Web med shop og klub

Viden der hjælper til at have sunde kostvaner

Min ide er at opskrifter og rådgivning i bøger, videoer og indlæg fortsat er baseret på Hannes faglige viden.

Og hendes mision om:

 • At det handler om at vi skal mere nydelse end afsavn i forhold til sund kost
 • Det skal være lettere at have en sund livstil
 • Vi skal have det godt, med god energi og masser af velvære og det for vi blandt andet med
 • Mad med smagsoplevelser, der er krydret med friske og tørrede krydderurter. I stedet for de tungere kalorier.
 • Opskrifterne er udelukkende mad, der består af kvalitetskalorier.
 • Mad der er i harmoni med de officielle anbefalinger for, hvad du skal spise og drikke hver dag i forhold til at forebygge livsstilssygdomme eller minimere risici ved allerede opstået livsstilssygdomme.

Klubben og  e-bøgerne er baseret på Hanne Svendsen, Aut. diætist  mere end 30 års erfaring med kost og kostomlægning. Og kan hun altså nogle genveje, der er værd at tage til sig. Der er ikke den indvending eller undskyldning, hun ikke har hørt og taget sig kærligt af, hvordan den kan takles.

Tilsat min egen vej

Men det her med den sunde livsstil, har og er også et tema i mit eget liv og jeg har siden jeg lærte Hanne at kende for godt 10 år siden været fascineret af hende dejlige inspirerede tilgang til et lettere liv med mad, så man får mere energi og velvære.

Du kan se hvad jeg har gang i (lige nu også et kæmpe oprydnings arbejde, da nogle ting ikke skal blive stående) i nyhedsbrevene, hjemmesiderne Mad med Smil og Klub Mad med Smil og på facebook.

Jeg har taget den vinkel, at det kan være meget svært at holde fokus på den sunde livsstil alene, så jeg har oprettet en facebook gruppe, hvor jeg kan inspirerer og vi kan støtte og sparre med hinanden.

Dertil har jeg efterhånden gjort en del erfaringer med, hvad der virker for mig, som jeg kan dele i en lukket gruppe. Og lavet en grafik til denne.

Skal vi følges ad?

Det er min erfaring at jeg kan gøre rigtig meget med de tanker jeg tænker, men nogle gode kostvaner og opskrifter, der sikrer den gode energi, gør en kæmpe forskel for mit velvære.

Jeg har også fundet på følgende signatur:
God fornøjelse med at gå den lettere vej til at gøre den sunde livsstil til en vane.

Susanne Andreasen

Markedsføringsmæssigt

Har jeg tænkt mig at bruge alle værktøjerne i min professionelle værktøjskasse:

 • Salgssider
 • Blog
 • Nyhedsbreve
 • Sociale medier
 • Søgemaskineoptimering
 • Og måske også annoncering – vi får se.

Jeg fejrer at Klub Mad med Smil fortsætter med nogle helt særlig gode tilbud.

 • Tilbud på klubben: Kom med for kun 59,- pr. måned  eller 599 pr. år inkls moms. Se her
 • Tilbud på e-bogen: Få inspiration til inspiration til hvad og hvordan, du kan spise i den kolde tid. Måske du har det lige som mig, at du få lyst til at spise anderledes nu det tidligere bliver mørkt.Pris normalt 150,- kr. Lige nu kan du købe e-bogen til 129,- kr.

  Som medlem af klubben, kan du købe den til kun 75,- kr.

Læs mere om bogen her.

2 fluer med et smæk (har vi ikke et bedre udtryk?)

I dette projekt får jeg slået 2 flue med et smæk, idet jeg både får gået walk the talk vejen med markedsføring af shop og klub og får støtte mig selv i min fortsatte sunde livsstil, som jeg anser for helt afgørende for at jeg fortsat kan skabe eventyr i min forretning og have et arbejdesliv med nydelse, glæde og sjov.

Har du lyst til at hjælpe mig på vej, vil jeg blive meget glad og taknemmelig, hvis du dele, at der findes denne mulighed.

Links
http://madmedsmil.dk/
http://klubmadmedsmil.dk/medlemmer/
https://www.facebook.com/MadmedSmil/
Nyhedsbrevet http://eepurl.com/fXTF5

Og ellers håber jeg du kan spejle dig i mine projekter, og gøre det du brænder for og lyse med det du kan.

God markedsføringslyst

Susanne Andreasen

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne