Når du udvikler på din hjemmeside

Så er den første online workshop afviklet. Det var fantastisk, at kunne skabe den kontakt og stemning, der er på et fysisk kursus online.

Måske har du fuldt med i, at jeg er i gang med et pilotprojekt i form af udvikling af et online kursus forløb: Sådan udvikler du selv din hjemmeside med hjælp fra en professionel.

Ellers er det muligt at læse om projektet her og om kursusforløbet her.

Kursusrum online

Jeg har længe søgt efter en løsning:

  • Hvor jeg online kunne hjælpe mine kunder til, at få løst deres tekniske udfordringer
  • Hvor jeg kunne støtte og løfte den enkelte, selvom det er online
  • Optage og gemme forklaringerne, så de kan ses igen og igen
  • Hvor forklaringerne kan følges step for step.

Den løsning har jeg fundet nu og vi er i gang. Første workshop blev afholdt 4. juni, hvor vi var igennem trin 1-4 i udviklingen af en hjemmeside.

Kursusforløb

Spørgetime

På mandag er der planlagt en spørgetime, hvor der kan spørges ind til egne udfordringer. Dvs. kursisterne får personlig sparring og svar på netop det, de bøvler med.

Noget jeg synes er en mangel ved traditionelle online kurser.

I denne tid hvor vi alle har meget at se til er det vigtigt at blive hjulpet og hurtigt komme videre i sin forretning.

Stig på udviklingstoget

Står du over for at skulle udvikle en hjemmeside eller trænger din hjemmeside til et markedsføringsløft, så kan du sagtens nå, at være med endnu og få fordelen af at være med i et pilotprojekt, hvor der er udstrakt hjælp og support at få. Og hvor du kan være med til at præge forløbet.

Du kan læse mere om forløbet her.

Glæder mig til arbejde og sparre

Helle og Susanne – tak for 1++++ modul på Sådan udvikler du selv din hjemmeside med hjælp af en professionel – jeg var så godt tilpas efter vores fælles arbejde – og selvfølgelig en stor tak til Susanne – du gjorde det flot – og glæder mig til at arbejde/sparring sammen med Helle.
Kan bestemt anbefales!”
Lønne

Super spændende process

– det er en super spændende process vi har sat igang. Jeg glæder mig virkelig til at se, hvordan det hele udfolder sig.”
Helle

Du kan tilmelde dig ved at sende mig en mail på sua@all-web.dk med dine kontakt- og fakutureringsoplysninger eller ring 27119677 for afklaring af om forløbet er noget for dig.

God udviklingslyst

Susanne

P.s. Er faktisk selv blevet inspireret til at give min egen hjemmeside en overhalning. Det sker jo hele tiden, at vi udvikler vores forretning, og hjemmesiden skal følge med. Noget der ofte er svært at få sat tid af til i dagligdagen. Det er her det at være med i en gruppe virkelig er en støtte.

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne