Jeg har tilmeldt mig kurset Blog Dig Til Business – Lær at tjene penge på din blog! af Dorte Lytje. Og er nu nået til modul 3 ud af 5. Det er et fantastisk kursus, men rigtig mange gode overvejelser.

Jeg købte kurset for at bruge det som løftestang til at gøre noget ved mine egne blogge og få noget mere Walk your Talk erfaring.

Jeg har 3 vinkler jeg arbejder med at prøve af:

  • Businessblog til firmaet – All-Web Blog denne blog
  • En eksperimenterende  faglig personlig blog om det jeg reseacher på – All-Web-Viden-Om
  • Personlig/affiliate blog – Fast News.

En af de rigtige gode ting ved online kurset er, at der er en lukket facebook gruppe, hvor man kan erfadele. Noget jeg holder meget af og finder utrolig givende.

Lav kun en blog

Og så startede jeg lige med bryde et af de første gode råd, der gives på kurset. Lav kun en blog og helst på din hjemmeside.

Rådet gives afhensyn til:

  • Trafik og søgemaskineoptimering
  • Og gætter jeg jo flere blogs jo større arbejdsbyrde.

Men jeg elsker struktur og enkelhed i kommunikationen. Dvs. når jeg er interesseret i et emne, skal jeg helst ikke bruge min tid på at sorterer en masse fra jeg ikke har brug for for at finde frem til guldet.

Så ud fra princippet om et interessefelt og målgruppe = en hjemmeside afhensyn til overskueligheden har jeg delt det op.

Walk the Talk Tour med Blogging Guiden

Walk the Talk Tour med Blogging Guiden

Jeg har lavet et tilbud til dig, der kunne tænke dig at blive løftet til næste niveau med din egen blog nu ved at følge mine erfaringer og implementer/afprøve mine overvejelser og anbefalinger.

Læs mere om tilbudet Walk the Talk Tour med Blogging Guiden her

 

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne