Så er det julegave tid, og jeg har besluttet at give alle All-Webs kunder en gave fordi jeg gerne vil sige dem tusind tak, fordi de har været kunde hos mig i 2014.  Det er en stor ære, at de har valgt mig, som samarbejdspartner for online markedsføring af deres forretning. Jeg ved, det er deres hjertebørn og det er så berigende for mig, at få lov til at sparre med dem om denne.

All-Webs online Markedsførings Netværk

Jeg har en drøm

Jeg har haft en drøm i mange år, faktisk siden jeg var barn om at være med til at hjælpe, løfte og støtte mennesker i det de brænder for, med det jeg kan.

Derfor har jeg set i bakspejlet i mange år dygtiggjort mig i it, edb, undervisning, hjemmesider, nyhedsbrev, synlighed, online markedsføring, økonomi o.s.v. , fordi jeg inderst inde virkelig gerne ville have en dyb viden at byde ind med.

Jeg har uddannet mig og gør det fortsat dagligt, men også afprøvet denne viden i daglige handlinger og resultater, så jeg ved, hvad der virker og ikke virker. Hvilket jeg ikke kan lade være med at fortælle om uanset om jeg bliver spurgt eller ej.

Inspiration og sparring

I flere år har jeg gået med ideen om at lave et forum, hvor vi kan inspirerer, løfte og støtte hinanden med at få vores visioner ud i virkeligheden = markedsført.

Og nu har jeg endelig fået besluttet mig til hvordan.

En Facebook gruppe

Jeg har lave en gruppe på Facebook for All-Webs kunder og samarbejdspartnere, hvor vi kan  inspirerer, sparre og støtte hinanden online.

Det er blevet Facebook, fordi det er det sted, hvor flest af mine kunder er i forvejen og hvor flere og flere er ved at få succes med at være.

Synlighed kræver fans

Synlighed online kræver, at man har “fans” der liker og deler. Det kan vi også hjælpe hinanden med.
Jeg kan af et ærligt hjerte anbefale alle mine kunder, de har nogle fantastiske produkter og ydelser og gør det så godt! Ja, jeg ved det godt, der går helt Ole Henriksen i den, men jeg mener det.

Ingen forpligtigelser – del, like og spørg fra hjertet

OBS! Der er ingen like og dele forpligtigelser – det skal ske ud fra et ønske om at hjælpe og bidrage. Er der opslag og  indhold, som man ikke har lyst til at dele, så lader man blot være.

Jeg har lagt mærke til at lysten til at dele, vokser med at man lære hinanden at kende. Så har du ikke rigtig lyst, så er det sådan det er og ro på med det. Måske du får lyst hen ad vejen til. Et godt sted at starte er at begynde at læse med, stille spørgsmål og dele ud af egne erfaringer.

Et mantra for netværk er: At du skal give, det til dit netværk, som du gerne selv vil have ud af det. Og det er jo meget rammende for alt her i livet.

Sådan får du din gave

Det er gratis for All-Webs kunder, at være med i netværket

For at være med skal du connecte med mig på Facebook. Hvis vi allerede er connectet, så send mig en mail og skriv du gerne vil være med sua@all-web.dk og så inviterer jeg dig til gruppen.

Nytår – en ny start

Skru op for din online markedsføring i 2015

Der er noget dejligt frisk over at gå ind i et nytår. Og jeg har besluttet at du skal have mulighed for at gi’ den endnu mere gas i det nye år med din markedsføring. Så køber du klippekort eller abonnementsordninger til at løfte din markedsføring i 2015, giver jeg ekstra tid oven i.

Sådan får du mere for dine markedsføringskroner
Klippekort 5 timer: 3.750 kr – Du får en ekstra time
Klippekort 10 timer: 7.000 kr. – Du år to ekstra timer
Månedlig abonnement – 3 timer: 2100 kr. Du får en ekstra time pr. måned i 6 måneder.
Månedlig abonnement – 5 timer: 3.250 kr. Du får en ekstra time pr. måned i 12 måneder.

Alle priser er ekskl. moms.

Tilbudet gælder til og med d. 9. januar 2015, så kan du time det til regnskabsåret 2014 eller 2015, som det passer dig bedst.

Jeg ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

jul2014

God markedsføringslyst
Susanne

P.s.Har du styr på backup og sikkerhedsopdateringer – så kan du slappe af i julen – hackerne bliver mere og mere emsige og systemerne kræver opdatering.

Kommentarer

kommentarer

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne