Kvantespring på 14 dage

14 dage før sommerferien var der nogle rolige dag på kontoret, der gav tid og rum til eftertanke og udvikling.

Det jeg indså var:

  • At jeg ikke havde gjort mig særlig synlig på, at jeg hjælper mine kunder med forretningsudvikling ift. det de gerne vil være synlige på
  • At der er nye elementer i min forretning, jeg gerne vil have til at lyse tydeligere.
  • At jeg ønskede at interegere endnu mere af det jeg kan i min virksomhed.

Hvorefter der fulgte 14 dage i det vildeste flow, hvor jeg bl.a fik lavet ny hjemmeside.

Du kan se min nye hjemmeside her: Susanneandreasen.dk

 

susanneandreasen.dk

Flere hjemmesider er det ikke besværligt?

Mange af mine kunder har den erfaring, at det kan være bøvlet at vedligeholde flere hjemmesider. Jeg har alligevel kastet mig ud i det, fordi jeg gerne vil sætte fokus på, hvor du er i din proces.

  • Udvikling af markedsføringsplatformen og hvordan man bruger den/uddannelse. Dvs. det tekniske => All-Web.dk
  • Forretningsudvikling og synlighed. Dvs. rådgivning, mentoring og sparring i at realisere det du gerne vil => Susanneandreasen.dk

Jeg har erfaring for at det er forskellige mentale processer man er inde i afh. om det er udvikling af markedsføringsplatformen eller brugen af denne.

Jeg vil derfor gerne skabe mere klarhed over processerne ved at at dele mine forretningsområder op, så det forhåbenligt bliver mere overskueligt for læseren hvilke problemer jeg kan hjælpe med at løse, hvornår i deres proces.

Tilmeld dig mit nye nyhedsbrev om forretningsudvikling og synlighed

Der får du inspiration til, hvordan du kan bidrage med det du brænder for ved at være synlig med, Og hvordan du kan være synlig med lethed og glæde. 

Du få en introduktion til Business Englen og en skabelon med en forklaring til de enkelte delelementer, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.  Så kan du begynde at tegne din egen til at danne klarhed over, hvad du virkelig gerne vil, eje det og stå frem og være synlig med det.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv inspireret til flow

 

God udviklings- og markedsføringslyst

Susanne Andreasen

 

P.s: Nå det du gerne vil – få støtte til at bliv på sporet

Har du også lyst til at blive klogere på hvad du virkelig gerne vil og hvordan du kan realisere det step by step, så har jeg sat et Business Boost forløb op, hvor vi møde i 3 timer, hver den sidste torsdag i måneden, så du bliver holdt på sporet hen i mod det, du virkelig gerne vil i dit arbejdsliv og din forretning. Læs mere om Business boost forløbet

tid til et boost

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne