Husker du at informere dine kunder?

Kender du det, du har haft så stor succes med din markedsføring, at du har fået for travlt til at markedsføre dig, mens du udfører ordrerne. Sådan har det i hvert fald været for mig det sidste halvår.

Dårlig samvittighed

Dårlig samvittighed har jeg også haft. For det er mod bedre vidende. Alt i mens jeg har haft travlt med mine kunders nyhedsbreve og blogindlæg har jeg forsømt dig.

Først gik der en uge over tid, så 14 dage og pludselig flere måneder. Og så var det faktisk svært at komme tilbage, for hvad var det lige for en proces/fortælling, jeg havde gang i?

Tilbage til kernen

Det jeg brænder for, er jo at vise, hvordan du kan løfte din online markedsføring og fortælle dine kunder, hvad du er god til og kan tilbyde dem.

Jeg vil gerne støtte dig i markedsføringsprocessen. Men det kræver at jeg støtter mig selv og går vejen.

Så hvad har jeg haft gang i?

  • For det første har jeg omlagt en helt del hjemmesider til WordPress med nyt design og nye funktionaliteter.
  • Og så er der blevet opsat nyhedsbrevssystemer i Mailchimp med skabeloner, lister og udsendelser.
  • Markedsføring på de sociale medier
  • Adwords annoncer på Google.
  • Og søgemaskineoptimering.

Alt sammen opgaver, der enten forbedre virksomhederne online markedsføringsplatform, trækker trafik til denne dvs. synlighed, skaber og plejer relationer eller går direkte efter et salg.

Den første jeg vil vise dig er Britta Groves hjemmeside.

Ny hjemmeside i WordPress

Britta Grove ny hjemmesidei wordpress

Helt i tråd med, hvad jeg står for, har det været meget vigtigt for Britta at hendes hjemmeside afspejler hende både mht. valg af billeder og tonen på hjemmesiden.

Britta har travlt i hendes virksomhed som autoriseret psykolog, coach og supervisor i Horsens. Så målet med hjemmesiden er at servicere klienterne med, hvornår det er muligt at få en tid og vise dem, hvad hun kan hjælpe dem med.

Der ud over er hun en erfaren “gammel kone”, som hun ynder at sige det. Så hun servicere læserne/kunderne med et månedligt blog indlæg, der skal nemlig ikke stresses.

Brittas anbefaling

Britta har givet mig følgende anbefaling, som jeg er meget taknemmelig over:

“Vi havde en rigtig god proces under tilblivelsen af min hjemmeside. Susanne formåede at forstå mine intentioner og behov, og hun gav god og værdifuld sparring.

Jeg blev ikke presset til at skulle have mere og andet med, end jeg selv havde lyst til. For mig er det vigtigt, at min hjemmeside ikke udstråler noget, der er større og finere, end det, jeg ER og kan stå inde for. Endvidere er jeg blevet guidet, så jeg nu kan redigere selv, og det er jeg rigtig glad for.

Alt i alt en rigtig god proces, og jeg er glad for min nye hjemmeside.”

Britta Grove

Du kan læse hele anbefalingen her.

Drukner du i dagligt arbejde?

Synes du at du mangler overblik og struktur på din online markedsføring. At der er alt for mange steder du skal være synlig: Hjemmeside, blog, nyhedsbreve, facebook, Google Local, LinkedIN, Adwords og i søgemaskiner. Så er der hjælp at hente, kom i gang inden sommerferien eller book et møde og start på en frisk i august.

Få hjælp til faktisk at få udført din markedsføring online, ring 27 11 96 77.

God markedsføringslyst.

Susanne Andreasen

Kommentarer

kommentarer

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne