Lige nu strømmer julemails ind fra både kunder og privat. Det er en rigtig hyggelig tradition og jeg bliver lidt opdateret om årets gang hos venner, kunder og netværk.

En deadline

Der er rigtig juletravlt. Mange har valgt at omlægge deres hjemmeside til WordPress, så de kan redigere selv og få et design, som hjemmesider ser ud anno 2017. Der er også sat en deadline i anledning af det nye år.

Andre har en deadline pga. at et projekt skal præsenteres, eller der er en forestående messe.

glaedeligjul

Hjemmeside der passer til en

Eller blot at nu er det tid. Den gamle hjemmeside er så forældet, at den ikke længere repræsenterer virksomhedens ydelser og DNA.

Det kender jeg godt. Der er sket rigtig meget i All Web i år og måske har du fuldt med i at jeg også har lavet Susanneandreasen.dk, som rummer forretningsudvikling og synlighed. Alt det der ligger før udviklingen af hjemmesiden, og det faktisk at få brugt online markedsføringsplatformen, og nå det med sin virksomhed man gerne vil.

Det fantastiske ved at være selvstændig er at vi kan dreje vores virksomhed i den retning vi ønsker det.

Et boost til All Web

Det helt sjove ved at give den gas med et nyt forretningsområde er, at den gode energi og begejstring smitter af på det eksisterende, så der er vældig gang i udvikling af hjemmesider, udsendelse af nyhedsbreve og opslag på sociale medier.

Jeg har taget en ny skabelon til WordPress i brug: Divi 3.0. Der giver en masse muligheder for fleksibilitet i designet, sideskabeloner og genbrug af elementer. Den giver også mulighed for at redigere frontend, dvs. du straks kan se live, hvordan det ser ud, når du laver en ændring.

En hensigtserklæring for 2017

Min plan er at få opdateret All Webs hjemmeside med nogle af de mange eksempler, der er udviklet i 2016 i januar. Og så i 2017 at komme videre med Sådan gør du undervisningen, for dem der gerne vil selv.

Indtil det er klar har jeg haft succes med hurtigt at få hjulpet kunder videre ved at de sidder ved siden af med deres egen computer og laver opdateringer. Går de i stå, kan jeg hurtigt hjælpe dem videre. Og ellers er skærmdeling via Skype jo også effekt.

Tusind tak for i år

Tak for et fantastisk samarbejde med alle mine kunder, samarbejdspartnere og netværk. Det er en evig kilde til arbejdsglæde at følge jeres markedsføringstiltag i jeres virksomheder og se jer realisere jeres drømme.

Jeg ønsker dig en glædelig jul og god markedsføringslyst i det nye år.

Susanne Andreasen

 

 

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne