Håber du har haft en god jul og er kommet godt ind i det nye år. Selv har jeg fået hygget rigtig meget med mine kære og været til rigtig mange fester, så nu glæder jeg mig over hverdagen og den nye friske energi af et nyt år.

Nytår en ny start

Nytår – en ny start

Opladet af en dejlig ferie, er jeg parat til at gi’ den gas med markedsføring. Hvis du også er der, vil jeg lige gøre opmærksom på, at jeg er med på at skyde det nyt år ind med nogle gode tilbud, der gør det muligt for dig at få mere for dine markedsføringskroner.

Køber du klippekort eller abonnementsordninger til at løfte din markedsføring i 2015, giver jeg ekstra tid oven i.

Klippekort 5 timer: 3.750 kr – Du får en ekstra time
Klippekort 10 timer: 7.000 kr. – Du år to ekstra timer
Månedlig abonnement – 3 timer: 2100 kr. Du får en ekstra time pr. måned i 6 måneder.
Månedlig abonnement – 5 timer: 3.250 kr. Du får en ekstra time pr. måned i 12 måneder.

Alle priser er ekskl. moms. Tilbudet udløber 9/1-2015.

All-Webs Online Markedsføringsnetværk er skud godt i gang

Lige før jul lancerede jeg All-Webs Online Markedsføringsnetværk. En drøm jeg har gået med i længere tid om at lave et forum og netværk, der danner rammen for at endnu flere i højregrad bliver løftet og støttet i at få deres forretningsmæssige drømme ført ud i livet.

All-Webs online Markedsførings Netværk

Sådan kommer du med

Det er gratis for All-Webs kunder, at være med i netværket

For at være med skal du connecte med mig på Facebook. Hvis vi allerede er connectet, så send mig en mail og skriv du gerne vil være med sua@all-web.dk og så inviterer jeg dig til gruppen.

Status her den 6. januar er, at vi er 15 i netværket og at der allerede er lagt inspiration, svar på spørgsmål og tips til markedsføring ind i gruppen.

God markedsføringslyst
Susanne

P.s. Har du styr på backup og sikkerhedsopdateringer – så kan du slappe af i julen – hackerne bliver mere og mere emsige og systemerne kræver opdatering. Sidste skud har været, at en hjemmeside er blevet hacket på mobilvisninger, men ikke på computere. Så der gik lidt tid inden kunden blev opmærksom på at hendes brand og hjemmeside blev misbrugt til at vise porno. Vi er nu i gang med at reetablere hjemmesiden, da rigtig mange filer er inficerede.

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne