– Og så er det godt med et godt netværk

I sidste indlæg delte jeg med dig, at jeg altid kan se resultater af at skrue op for min markedsføring og forhåbentlig, kan du spejle dig i aktiviteterrne og blive inspireret til, hvad du kan gøre i din egen forretning. Det er ihvertfald min intention.

Siden sidst har:

Jeg fået udvidet mit netværk og øget min synlighed med undervisning
Jeg har undervist 18 iværksætter i at udsende nyhedsbreve med Mailchimp og det vil jeg også gerne lære dig. En super fin måde at blive mere synlig på.

Udvidet netværk med nye kunder
Jeg arbejder med at omlægge 2 hjemmesider, der var gået i stå hos deres leverandør og nu skal de videre med deres markedsføring. Dejligt at lære flere at kende. Det er så inspirerede at blive inviet i deres forretning, og det de brænder for.

Hov må lige huske at spørge dem om de ikke skal have mit nyhedsbrev – glemmer du også det?

Kurser er for mig en rigtig god måde at udvide mit netværk
Været på kursus med en gruppe værksættere, hvor det handler om at skabe Business Flow og se på ens virksomhed fra alle de mange vinkler, man har brug for at anlægge både som ny og erfaren, når man ønsker en ny form.

Også en rigtig god måde at blive mere synlig på, er at byde ind med hvad man kan i et netværk
Jeg har markedsført det nye Netværk Fremtidens Kvinder.

Netværket Fremtidens Kvinder

Og her er et par muligheder til dig

Næste møde i Netværket Fremtidens Kvinder er torsdag d. 12/11. Sidste tilmelding 10/11. Se mere her.

Og  torsdag d. 18/11 skal jeg holde et oplæg for Business Horsens: Sæt handling på din online markedsføringsplatform. Det er gratis for medlemmer og øvrige kan komme med for 350 kr.

God markedsføringslyst

Susanne Andreasen

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne