En drøm er gået i opfyldelse Tangsgaard-nlp.dk hjemmesiden er blevet delt op i 2 områder/målgrupper til private og virksomheder.

Opsplitning af hjemmesiden

Det har længe været et ønske at få hjemmesiden splittet op i 2 områder, så kommunikationen er klarer, det er tydeligere, hvad Ida arbejder med og tilbyder til hvem, og det er nemmere at finde rundt.

Det er gjort ved en top menu og 2 skabeloner en til private og en til virksomheder.

Fremhævning af fokusområder

Det er nu muligt for Ida at fremhæv fokusområder/produkter og ydelser i banneret på forsiden og på den måde gøre opmærksom på aktuelle aktiviteter i hendes virksomhed.

Det er muligt at lave målrettede sidebarer til de enkelte sider med produkter og ydelser.

Blog

Der er kommet en blog på hjemmesiden, så Ida har frihedsgraden til at skrive mere personlige tekster, der viser hvem hun er og hvad hun står for end de tekster man traditionelt lægger på salgssider.

Kampagnesite

Ida har også fået en kampagne site til online produktet Fra Stress til overskud og glæde.

Et fantastisk produkt der guider dig igennem et 12 ugers forløb, hvor du bliver klogere på at hvad er stress for dig  og hvordan du håndterer det på den gode måde. Kurset består af tekster, lydfiler og støttende mails gennem hele forløbet samt 2 telefonsamtaler. Har du brug for yderligere støtte er der også et produkt med individuelle samtaler.

Shop

Ida har fået en shop til online produkter: interaktive kursus forløb og guidede meditationer og afspændinger. I den nye løsning fremstår shoppen tydeligt i top menuen og med call to action links og knapper.

WordPress

Hjemmesiden er blevet om lagt til WordPress, så Ida nemt kan redigere selv. Og blot kan bruge All-Web som sparringspartner og til tekniske udfordringer.

Nyhedsbrev og freebie

Hjemmesiden er fint integreret med nyhedsbrevssystemet Mailchimp.

Har du mærket en begyndende stress kan du downloade Ida Tangsgaards gratis e-bog om at komme fra Stress til overskud og glæde. Den indeholder en fin lille 3 minuters meditation, der passer til en travl hverdag.

Facebook

Hjemmesiden interagere også med Facebook, hvor du kan følge Tangsgaard-nlp.

Jeg glæder mig til at følge udviklingen af hjemmesiden og lære Ida mere om værktøjerne i WordPress og mulighederne med disse.

 

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne