I går var jeg til et fantastisk inpirende netværksmøde i WiB Horsens. Charlotte Larsen fra Lindegaards Farvehandel holdt et oplæg om Neo Feng Shui. Det handlede om at forstå, hvordan især farver i vores bolig påvirker energien og dermed os.

Arrangementet havde titlen: Få styr på dit rigdomsfelt. Så Charlotte havde vores fulde opmærksomhed.

Undervejs sad jeg og tænkte på, at nu skulle vi huske at få deltagerne til at tilmelde sig Charlottes nyhedsbrev, så de kan få glæde af yderligere inspiration fra Charlotte og se eksempler på de flotte tapeter i butikken og gode råd til at hæve energien i hjem og virksomhed via farver og indretning.

Men nej, det glemte jeg så igen

Jeg blev så optaget af spørgsmålene og videndelingen, at det glemte jeg alt om. Og det gjorde Charlotte fuldt forståelig  også. Så nu har jeg besluttet at tilmeldingslisten til nyhedsbrevet, skal være fast inventar sammen med visitkortene. Dem glemmer jeg nemlig ikke, det har jeg da lært.

Lav et nyhedsbrevstilmeldingskort

Nyhedsbrevstilmeldingskort -

Jeg har netop opsat nyhedsbrevssystem og skabelon til Edelholt Automobiler i Horsens. Og til min store glæde så jeg, at de allerede i et år har indsamlet emails på kunder og interessenter ved at have et kort stående i udstillingslokalerne, som de beder folk om at udfylde. (1/3 A5 side)

Også Freja Horsens og Peter Salat har fået lavet et simpel kort (1/4 A4 side), der ligger i Klublokalet. Og de første tilmeldinger er tilføjet i Mailchimp, der er deres nyhedsbrevssystem.

Mærker du, at det er vinterferie tid?

Så er det da et rigtig godt tidspunkt at få lavet dit nyhedsbrevstilmeldingskort eller – liste.

Jeg har en liste, så den vil jeg skrive ud og lægge i tasken, inden jeg tager en feriedag med familien i de termiske bade på Vejle Fjord.

God markedsførings lyst

/Susanne

P.s: Vil du se, hvordan de markedsfører sig med nyhedsbreve:

Kommentarer

kommentarer

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne