Jeg har i 2017 indgået et samarbejde med Oprydningskonsulent Kamille Sommer om at stå for det tekniske i hendes oprydningsklub Danmark rydder op – året rundt og være sparringspartner på, hvordan hun får markedsført og konceptueret hendes store viden om og erfaring med oprydning.

I 2018 er klubbens navn ændret til Oprydningsklubben. August 2021 kan vi fejre klubbens 4 års fødselsdag.

Nå ud til flere med det du elsker at lave

Hvis du som Kamille og jeg drømmer om at komme ud til flere end vi kan 1:1, og ikke altid være afhængig af at sælge timer og elsker at undervise og dele viden er online produkter og onlineklubber en inspirerende tanke.

Det er dog et kæmpe arbejde både at lave markedsføringen og indholdet og man kan let gå kold på teknik, manglende overblik, producere indhold eller de mange delopgaver, der skal udføres. Så derfor kan vi begge mærke, at det giver et fantastisk energiløfte at være flere om opgaven.

Oprydningskampagne og oprydningsklub

Hvert år siden 2014 har Kamille kørt en gratis oprydningskampagne i fire uger med en ugentlig oprydningsopgave med vejledning og facebook sparring. Det har givet hende en solid emailliste og en facebook gruppe at skrive til:

  1. At der køre en ny ”gratis” kampagne (mod en email) i maj og september
  2. At det nu er muligt at blive støttet endnu mere i faktisk at få ryddet op i Oprydningsklubben Danmark rydder op – året rundt.

Første uges opgave er 3. minutters reglen og jeg må sige det er inspirerede. Har du lyst til at vide mere inspiration så tilmeld dig her.

Dertil er der i klubben lagt et foredrag om at Forstå dit rod og en oprydningsguide til hvad skal blive og hvad skal ud og hvordan man slipper.

Så vil du også gerne støttes i at få ryddet op og tyndet ud i mængden af ejendele, så prøv klubben. Du kan være med i en måned for at prøve det, der er ingen binding, så du kan til enhver tid melde dig ud igen.

Se mere om Oprydningsklubben her.

Sparring og opsætning

Drømmer du også om at lave online kurser, produkter eller en klub, hvor du deler ud af det du kan, men har brug for sparring på, hvordan det faktisk kan lade sig gøre, så ring til mig på 27119677.

God fornøjelse med at gå efter din drøm om at tjene penge på din viden

Susanne

P.s: Hvis du er til at mødes, støtte og løfte hinanden, i det vi hver især gerne vil online, så går jeg med tanker om at starter en klub op.

Skriv sua@all-web.dk eller ring til mig 27119677, hvis du har lyst til at høre mere om den.

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne