14 dage før sommerferien var der nogle rolige dag på kontoret, der gav tid og rum til eftertanke.

Egentlig er historien selvfølgelig meget længere, men for at gøre en lang historie kort, så sad jeg og reflekterede over mit arbejdsliv.

Hvad vil jeg virkelig gerne arbejde med fremover?

Jeg har det sådan at ca. hver 5-7 år skal der ske noget nyt i mit arbejdsliv. Så føler jeg mig udlært med det jeg arbejder med og har løst til at lægge et nyt niveau på det jeg arbejder med eller tilføje et helt nyt område til det jeg kan.

Hvorefter der fulgte 14 dage i det vildeste flow, hvor jeg fik:

  • Forretningsudviklet på kurser og ydelser
  • Udviklet Business Engle modellen
  • Lavet ny hjemmeside

Du kan se min nye hjemmeside og ydelser her: Susanneandreasen.dk

susanneandreasen.dk

Bliv på sporet

Har du også lyst til at blive klogere på hvad du virkelig gerne vil og hvordan du kan realisere det step by step, så har jeg sat et Business Boost forløb op, hvor vi møde i 3 timer, hver den sidste torsdag i måneden, så du bliver holdt på sporet hen i mod det, du virkelig gerne vil i dit arbejdsliv og din forretning. Læs mere om Business boost forløbet

tid til et boost

God udviklings- og markedsføringslyst

Susanne Andreasen

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne