Fornylig realiserede jeg et ønske, jeg har gået med siden jeg hørte Christine Eilvig fortælle om et kursus, hun havde været på i Arizona, der hed It’s not about the Horse.

Det hestene kan er helt rent at spejle vores adfærdsmønstre, kropssprog og kommunikation, så uhensigtsmæssigheder står soleklart for os selv og andre.

Stå ved du er unik og vis det

Jeg fik muligheden hos Ellen Hvidt, Equina (ledertræning, teambuilding og personlig udvikling) om at afprøve lederskab på hestene sammen med 10 andre på Vildbjerggaard ved Herning. Og jeg må sige, hestene skuffede ikke. Det var vildt, hvad vi fik med hjem af indsigter og erkendelser på 24 timer.

Hestene spejler for vildt

Jeg kunne fortælle længe og begejstret om oplevelsen og gør det også gerne, hver gang jeg får en mulighed for det. Men her vil jeg nøjes med at

summe nogle af pointerne op, som vi fik med fra øvelserne:

 • Tag lederskabet på dig, ellers flytter hesten sig ikke
 • Er du i tvivl, bliver hesten også i tvivl
 • Er du ikke tilstede i nuet, gør hesten ikke det, du vil have den til
 • Vil hesten ikke flytte sig, så skift hest eller prøv igen en anden dag
 • Se hele hesten, selv om du skal have fokus på en del for enten at sætte den i bevægelse eller standse den.
 • Det hjælper ikke at forsøge at kontrollere en hest, den vejer 750 kg og vil den ikke flytte sig, så nytter det ikke at trække med den.
 • Giv den plads og lyst til at samarbejde
 • Tak hesten for det den viser dig
 • Og mange mange flere pointer

Du kan frit oversætte hest med kunde, medarbejder, mand, børn eller …

Vi var derude, fordi Equina folkene gerne ville afprøve et nyt samarbejde og koncept på os. De var åbne og spurgte om vores mening, i forhold til det vi havde oplevet.

Vores konklusion var klar

Det I gør, det holder max. I skal stå ved jer selv og det I kan på jeres måde. Forsøg ikke at tilpasse jer noget andre gør, for I og hestene er unikke i det i tilbyder at lære os.

Og det spejl gælder også dig og mig. Det er også det, vi skal gøre i vores markedsføring og kommunikation. Vi skal vise, hvad vi kan og tage lederskab for, at få det til at ske.

Har du lyst til at tage ansvar og komme ud over skærmen med dit budskab, har jeg gang i en række aktiviteter lige nu, der kan fjerne de it-tekniske forhindringer, der gør at du kan komme fra tanke til handling. Og hvor jeg hjælper og støtter dig i at vise det unikke, du kan på hjemmesiden, i nyhedsbrev og på de sociale medier.

Online kurser

Sådan udvikler du selv din hjemmeside
Jeg gentager kursusforløbet: Sådan udvikler du selv din hjemmeside i justereret form, men stadig som et pilotprojekt, dvs. der er udstrakt hjælp og service på forløbet, så du når i mål. De første kursister er i luften med deres nye hjemmesider. Det er jeg ret stolt over, for hvor mange kurser kender du, hvor kursisterne faktisk får gennemført, det de lærer i det virkelige liv? Læs mere om kurset her

Bliv klar til at udsende nyhedsbreve
Jeg tager de første spadestik til et nyt online kursus: Bliv klar til at udsende nyhedsbreve. Også som pilotprojekt. Det var så givende for mig at høre alle deltagernes udfordringer og indarbejde dem i materialet, at det er en form, jeg vil gentage, hvis nogen vil lege med.

Fysiske kurser

Og jeg udbyder kursus i søgemaskineoptimering, i det der igen er forespørgsler på kurset. Denne gang med udgangspunkt i Wordpres og Yoast seo plugin og mulighed for efterfølgende spørgsmål i en facebook gruppe.

Support

Jeg har jo altid svaret på diverse spørgsmål fra mine kunder. Eksempelvis hvordan laver jeg et dokument om til en pdf-fil og hvordan får jeg den på hjemmesiden. Det nye er at jeg er begyndt at lave små videoforklaringer, så du som kunde kan tage dem frem om et halvt år, når forklaringen er glemt.

Tænker på om det kunne være værdifuldt for dig, at jeg samler disse spørgsmål efterhånden, som de bliver besvaret og du også selv kunne stille spørgsmål.

Jeg har besluttet at give det et forsøg og kalder det All Web Webmaster Support: Det koster 1.200 kr. for et år ekskl. moms.

Du kan stille spørgsmål til:

 • WordPress
 • WordPress plugins
 • Wootheme templates
 • Markedsføring af din hjemmeside

Jeg udvider listen efterhånden som spørgsmålene opstår og jeg finder dem relevant for en bredere kreds. Du er velkommen til at ønske emner, jeg skal tage op.

Jeg forbeholder mig retten til at begrænse antallet af spørgsmål til 6 pr. år/ abonnement. Du kan stiller flere spørgsmål til kun 200 kr./svar. Du har til gengæld ubegrænset adgang til alle spørgsmål, så længe du har abonnement.

Du bestiller ved at sende en mail til sua@all-web.dk eller ring 27119677 for afklaring af om et af kurserne eller supporten er noget for dig.

God markedsføringslyst
Susanne

P.s. Du kan læse mere om Equina og hestene her.

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne