Jeg har længe gået og taget tilløb til at få optaget nogle præsentationsvideoer af mine produkter og ydelser.

Det har jeg synes skulle til fordi:

  • Læsere i de sociale medier og på hjemmesiden og bloggen hurtigere kunne skabe sig et indtryk af, hvem er Susanne og på hvilken måde adskiller hendes ydelser sig fra de andre udbydere af hjemmeside og online markedsføring
  • Det er godt at understøtte de forskellige læringsstile: nogen er til tekst, andre til lyd og andre igen til lyd og billeder. Altså service overfor mine potentielle kunder
  • Og så er der jo den med synligheden. Det er godt at være synlig med forskellige formidlingsformer: tekst, billeder og video og på de forskellige sociale platforme ikke mindst youtube i denne sammenhæng.

Alt hvad der er værd at gøre er værd at gøre dårligt i starten

Det er min datters motto på Skype. Og den har jeg taget til mig i denne læringsproces om at lave præsentationsvideoer. Ikke mindst mht. lyssætning viste det sig, men det må jeg se at komme efter.

Har du lyst til at se mine første forsøg? Så kik med på videoen:
Derfor skal du have en business blog på din hjemmesiden.


Få succes med din blog med BloggingGuiden

Præsentationsvideoer

Min erfaring  med tidligere videooptagelser med kunder er, at det er ingen sag at tale fagligt, om det man brænder for og arbejder med i det daglige. Nej udfordringen kommer når man skal lave præsentationsvideoer om, hvad man kan, og når man har noget man gerne vil sælge.

Efter jeg havde optaget disse to videoer, faldt jeg faktisk over en video af Michael Johnsen, Filmskolen for selvstændige om at lave præsentationsvideoer. Og jeg synes at især hans intro og teksten med gode spørgsmål er værd at overveje.

Du kan se videoen her:

Har du lavet en præsentationsvideo

Så er du meget velkommen til at dele link og overvejelser i kommentarfeltet herunder.

God markedsføringslyst

Susanne

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne