Tusind tak for den megen feedback på mit seneste nyhedsbrev. Det betyder mere end du aner, for lysten og modet til autentisk at  dele viden om og erfaringer med online markedsføring.

I mellemtiden har det været påske og jeg har brugt en 18 dage på 2xinfluenza, jeg knapt er helt ovre. Men sådan er det jo at være selvstændig. To*to dage i sengen og så på banen igen for en dejlig masse opgaver er lovet færdig. Heldigvis har jeg mulighed for at tage en pause og samle kræfter.

Det pustede dog til min drøm om salg af online produkter og kurser indenfor mit fagområde. En drøm jeg må udleve ind imellem de opgaver, der efterspørges nu.

Tips til optagelse og redigering af video med din smartphone

En af mine kunder og samarbejdspartnere, som jeg har lavet en del videoer sammen med Hanne Svendsen DiætistKlinikken og Klub Mad med Smil, havde denne gang selv været igang med Iphonen og optage en lille præsentation af hendes 2 dages Workshop: Suveræne kostvaner.

Men Hanne var gået i stå fordi optagelsen ikke var blevet helt, som hun gerne ville have den.

Vend kameraet vandret

Når du optager video, er det klart bedst, hvis du vender kameraet. Så får du nemlig udnyttet billedfladen bedst og undgår du to meget store områder med sort.

Tips til optagelse og redigering af video med din smartphone

Problemer med starten og slutningen

Er du alene om at optage har du problemer med starten og slutningen, for hånden går ind over billedet og det ser sjusket/ uprofessionelt ud.

Det kan heldigvis klares i et billedredigeringsprogram eller på youtube, hvis du vælger den som kanal for din streaming.

Youtube redigering

En video har nemlig brug for at blive streamet, idet den ellers fylder for meget og bliver tung at loade, og du skal have kendskab til koder for at lægge den på hjemmesiden. Til markedsføringsvideoer er youtube genial. Idet det også er en google ejet søgemaskine og der er meget brugervenlige delingsmuligheder i de sociale medier.

Helt nem er den dog ikke at redigere i for en nybegynder. Hviklet jeg faktisk synes er kendetegnet for mange af googles software løsninger.

Så Hanne fik lidt hjælp til at oploade fra mobilen, klippe start og slut til og lægge en tekst ind, hvor man kan læse mere.

Indstilling af title og beskrivelse gik fint og så var det ellers fuld fart fremad med delingen.

En lille fælde

Der går lidt tid inden ændringer i youtube editoren slår i gennem i liveversionen, så du kunne godt tro, at rettelserne  ikke er gået igennem og spilder tiden på at rette det samme flere gange.

Test af udstyr og tilbehør

Lyden

En af de ting, jeg fik som feedback på videooptagelserne i sidste nyhedsbrev var at lyden var decideret dårlig hos en. Det er ikke godt. Så i dag har jeg eksperimenteret med en knaphulsmikrofon, dog synes jeg kun jeg kan ane en minimal forskel. Men du er velkommen til at give din kommentar med på herunder indlægget.

Stativ

Jeg har også længe haft lyst til at investere i et stativ til Iphonen (egentlig er det blot til en smartphone). Det er lille og fikst og fylder ingen ting. Dog skulle jeg eksperimentere en del med, hvad det skulle stå på for at ramme en passende højde.

Iphone som videooptager

Tidligere videoer er optaget med et lækkert Canon video apperat og et helt fantastisk brugervenligt sony spejlrefleks kamera og så denne test i dag med Iphonen.

Når jeg sammenligner kvaliteten, skal jeg helt klart have afprøvet microfonen til de to øvrige. Iphonen er ikke så skarp i kvaliteten, så jeg vil foretrække en af de to andre til produktvideoer. Og så har jeg stadig et hænge parti med lyssætningen i mit mødelokale. Har du lyst kan vi debattere oplevelsen i kommentarerne til blog indlægget.

Har du brug for hjælp til youtube eller redigering

Alt det her kan du jo lære selv eller du kan vælge at samarbejde med mig om opload og redigering. Så du kun skal koncenterer dig om indhold.

Har du brug for hjælp til oprettelse af en youtubekonto eller redigering  af en video så kontakt mig på 27 11 96 77.

God markedføringslyst

/Susanne

 

P.s.:  Har du brug for hjælp til optagelse og redigering af video, har jeg et godt tilbud til dig.

Jeg tænker, vi i alt sammen kommer til at bruge en formiddag på forberedelser og optagelser af 1-3 videoer. En præsentationsvideo og 1-2 produkt/ydelsesvideoer a 1 -1 1/2 min. varighed. Hvorefter jeg redigerer og oploader til hjemmesiden. I alt vil det være noget jeg skal bruge en dag på til 4.500 kr.

Er du frisk på at afprøve det nu, så kan du spare 1.500 kr, så du for kun 3.000 kr kan komme igang på lowbudget. Eksperimentere og få erfaringer. Så du kan beslutte next step på et mere kvalificeret grundlag.

Jeg tilbyder kun ti seancer til denne pris, så det gælder først til mølle og senest 10 juni 2013.  Ring 27 11 96 77 og aftal hvad, hvor og hvornår vi skal optage.

Alle priser er  eksl. moms og kørsel.

P.p.s. Vil du se Hannes video finder du den her.

 

Trænger du til et boost til udvikling af din online markedsføringsplatform, hvordan du bruger den og kan være synlig med det, du brænder for, på en måde der lige er dig?

Modtag også gratis tjeklisten: Få succes med din hjemmeside. Så er du igang.

Hvis ja, så glæder jeg mig til at inspirere dig. Susanne Andreasen  

Tilmeld dig All-Webs nyhedsbrev her:

  Ja tak, det vil jeg gerne