Med jævne mellemrum kommer der en større opdatering af WordPress. En sådan opdatering kan potentielt skabe ballade for din hjemmeside i forhold til dit designtema eller plugins, hvis de ikke er kompatible med den nye version. Dvs. pludselig virker din hjemmeside ikke efter du har klikket på opdater linket.

Det svarer til i gamle dage, når der kom en ny windows version, så kunne vores gamle computer ikke køre med den, og der måtte en ny computer til.

Så galt behøver det ikke gå med din hjemmeside i første omgang. Sørg for at der er en backup, der kan rulles tilbage til. Og så kan vi bagefter se på, hvor udfordringen ligger.

Du får en besked i dit kontrolpanel, når der er en ny opdatering.

Opdater venligst WordPress

Hav altid din egen backup

Nogle webhoteller tilbyder backup som en del af abonnementet, men jeg anbefaler altid at du har din egen, for hos nogle er backuppen overskrevet efter 24 timer.

Jeg anbefaler All-in-one- WP Migration til mine kunder, da jeg til dato ikke har oplevet, at den ikke kan geninstallere backuppen.

Støder du i problemer

Er du velkommen til at ringe til mig og se om jeg kan rede trådende ud.

Forebyg problemer med et opdateringsabonnement

De fleste af mine kunder, vælger at have os til at sikre deres hjemmeside med et opdateringsabonnement, så de ikke skal bruge egen tid på det og stå med bøvlet, når noget går galt,

God udviklings- og markedsføringslyst

Susanne Andreasen