Forøg nemt og hurtigt brugervenligheden på din WordPress hjemmeside/blog ved at aflive brudte links med et plugin, der hurtigt advarer dig, når der er en fejl.

Opdag brudte links

Der er ikke noget så frustrerende for en bruger, at have lyst til at læse videre på en hjemmeside og så virker linket ikke. Det er virkelig dårlig kundeservice. Det kan være, at adressen på siden, også kaldet url’en, er blevet ændret, så virker linket ikke. Eller siden du linker til er blevet slettet. Heldigvis kan du nemt opdage, hvis der pludselig er et dødt link.

Når du rydder op på eller flytter en WordPress hjemmeside er pluginet: Broken link Checker guld værd. Da alle links i tekster er absolutte, kan der opstå fejl ved at testadressen indgår i linket.

Opdag nemt brudte links med WordPress pluginet Broken link checker

Advarsel på mail om links der ikke virker

Du kan sætte pluginet til at sende dig mails, hvis den finder links der ikke virker.  Du finder indstillingssiden under Indstillinger, Link Checker. Så kan du hurtigt få rettet op på fejlen, det tager max. et par minutter.

Få en mail med advarsel om at der er døde links på din hjemmeside

Der er en række muligheder for at indstille pluginet mht. hvor ofte skal der tjekkes for døde links, om der skal sendes en email med besked og hvordan det døde link, skal vises på siden.

Instillinger for Broken Link Checker

Et brudt link

Kan eksempelvis vises med en streg over – så ved du, hvor du kan rette det.

Vedligeholdelse

I kontrolpanellet kan du under værktøjer, se om der er døde links. Der er nu en cirkel med et tal, der viser hvor mange brudte links, der er på siden.

Se døde links

Tjekker du der, når du alligevel er inde og lave rettelser, opdager du hurtigt døde links.

Hvordan ser din hjemmeside ud?

Skammer du dig over din hjemmeside? Er den forældet og trænger til en overhaling. Så følg med på All Web’s blog, nyhedsbrev ,side på Linkedin eller facebook.
Der slår jeg små opgaver op, som trin for trin gør, at du med stolthed er synlig med din hjemmeside.

DWM løsning (Done With Me) – hjælp til selv hjælp

Har du brug for hjælp til at installer og anvende pluginet så kontakt mig på 27119677 og  læs mere om en min klippekortsløsning til websupport her.

DFY løsning (Done For You) – Jeg gør det for dig

Tænker du, jeg vil hellere, du sørger for, at der ikke er brudte links på min hjemmeside, så tilbyder jeg selvfølgelig også en sådan løsning.

God fornøjelse med at få udryddet links, der ikke virker til glæde for dine læsere.

Susanne Andreasen

deler

 

Læs mere om hvordan: